KÉRJE INGYENES FELMÉRÉSÜNKET!
Tel: 06-70-947-1761
mail: info(kukac)kbbablak.hu

Műanyag ablakcsere

Ablakcsere műanyag nyílászárókra

Forduljon hozzám bizalommal!

Több évtizedes tapasztalatommal szeretném ha hozzájárulhatnék ahhoz, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Több ezer elégedett ügyfél, több tízezer négyzetméter ablak, és ajtó.

Köszönettel:

Pásztor Tamás,
ablakcsere tanácsadó
06-70-947-1761
Partnerünk az árnyékolásban:


Minőségi Árnyékolástechnikai Termékek

Műanyag ablak gyártásTechnológia:

Kérem tekintse meg bemutatkozó kisfilmünket: Nyílászáróink korszerű német technológiával, minőségi alapanyagokból készülnek, annak érdekében hogy a legszigorúbb követelményeknek is megfeleljenek.Profilok darabolása: A profilok darabolása egy CNC vezérelt, német technológián alapuló folyamat, amelynek során a 6,5 méteres szálban érkező tok- és szárnyprofilok méretre vágása történik. A módszer rendkívül hatékony, az automatizált működésnek köszönhetően pedig képes megnövelni a termelékenységet úgy, hogy a precizitás – ezáltal a nagyfokú méret és vágási szög pontossága – folyamatosan elsődleges szempontként jelenik meg.

Profilmegmunkálás: A profilmegmunkálás során az előző munkafolyamatban méretre vágott anyag kerül megmunkálásra és így kimarják többek között a kilincsfuratokat, valamint a dekompressziós-, és párakivezető nyílásokat. A rendkívül pontos, szintén német technológián alapuló, CNC vezérelt folyamat során kerülnek rögzítésre a merevítő vasak, a bejárati ajtók esetében pedig a teljes megmunkálás is ekkor zajlik.


Hegesztés: A méretre vágott és megmunkált profildarabokat a hegesztés során a sarkoknál összeolvasztják így a négy darabból összeáll a tok, illetve a szárnykeret. A német technológia okán a precizitás itt is prioritást élvez, így a sarokillesztések rendkívül pontosak, a megengedett tolerancia maximum fél milliméter.


Varrattisztítás: A varrattisztítás során a sarkok összeolvasztásánál keletkezett és megszilárdult olvadék kerül eltávolításra, ami CNC vezérlés mellett zajlik, a varratok rendkívül pontos és esztétikus eltüntetésével.


Sarok és ollócsapágy előfúrása: Ebben a munkafolyamatban a sarok- és ollócsapágy előfúrása történik, amelynek köszönhetően az ablaktok előkészítésre kerül a pántok felhelyezésére.


Szárnyvasalás: Az ablakszárnyakat ebben a szakaszban a záródáshoz szükséges vasalat elemekkel látják el.


Tokvasalás: Tokvasalás során magát az ablaktokot is felszerelik a szükséges vasalat elemekkel.


Üvegszorító lécek darabolása: Az üvegszorító lécek darabolása CNC vezérelt technológián alapszik, amelynek során az üvegek rögzítéséhez szükséges – alapesetben hat méteres szálban érkező – lécek kerülnek méretre vágásra. A munkafolyamatnak ezen a részén fontosak a pontos vágási szögek, illetve a pontos léchosszúság is.


Üvegezés: Az üvegezés során az üveg keretbe illesztése mellett behelyezésre kerülnek a korábban méretre vágott üvegszorító lécek.