KÉRJE INGYENES FELMÉRÉSÜNKET!
Tel: 06-70-947-1761
mail: info(kukac)kbbablak.hu

Műanyag ablakcsere

Ablakcsere műanyag nyílászárókra

Forduljon hozzám bizalommal!

Több évtizedes tapasztalatommal szeretném ha hozzájárulhatnék ahhoz, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Több ezer elégedett ügyfél, több tízezer négyzetméter ablak, és ajtó.

Köszönettel:

Pásztor Tamás,
ablakcsere tanácsadó
06-70-947-1761
Partnerünk az árnyékolásban:


Minőségi Árnyékolástechnikai Termékek

9 érv, amiért érdemes minket választani:

Tapasztalat:

Tisztában vagunk azzal, hogy elégedett ügyfeleket csak akkor szerezhetünk ha megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozunk.Folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy a felméréstől a beépítésig minden a lehető leggördülékenyebben történjen. Ebben nyújtanak nagy segítséget partnereink, akik a hazai gyártás legkiemelkedőbb szereplői.


Megbízhatóság

Minden garancia csak annyit ér, mint amennyit a kibocsájtója. Nem véletlen, hogy komoly háttérrel rendelkező hazai gyártók termékeit választottuk, melyek sok-sok éven át már bizonyítottak.


Egyedi kiszolgálás

Termékeinket felárak nélkül egyedi méretben gyártjuk, ezáltal minden létező helyzetre kínálunk megoldást. Legyen szó akár ablakról, ajtóról, redőnyől, vagy belső árnyékolóról.


A legjobb ár-érték arány

Kiváló minőségű termékek, a legolcsóbb áron? Tele van a piac az ehhez hasonló ígéretekkel. Ha komolyan belegondolunk finoman fogalmazva is meggondolatlanság ilyet állítani. Hasonló ajánlattal senkit sem tudunk kecsegtetni, egyet viszont bizonyosan kijelenthetünk, hogy a termékeink a megfizethető kategóriába tartoznak és a minőségük jóval magasabb, mint az árszínvonaluk.


Pontos tájékoztatás

A megrendelések minden esetben tartalmazzák a pontos műszaki tartalmat, melyet közösen határozunk meg. A szállítás várható határidejéről előre tájékoztatjuk, a beépítést idejét pedig pontosan egyeztetjük.


Gondosság

A felmérést a lehető legpontosabban végezzük, a szállítás és a beépítés során kollégáink a legnagyobb körültekintéssel járnak el. A bontás során keletkezett sérülések javításáról pedig gyakorlott kőműves csapatunk gondoskodik.


Hulladék elszállítása

A legtöbb esetben a hulladék elszállításról meg szoktak feledkezni, és meglepetésként éri a gyanútlan megrendelőket hogy ezért a szolgáltatásért utólagosan plusz pénzt kell fizetniük. Beépítő kollégáink a munka elvégzése után gondoskodnak a bontott nyílászáról és a törmelék elszállításáról is.


Több, mint ablakcsere...

Nem egyszerűen ablakokat cerélünk, hanem minden megoldásunkkal ahhoz szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát otthonában.


Rendszeres karbantartás

Tevékenységünk nem ér véget az ablakok leszállításakor. Minden ügyfelünknek biztosítjuk a lehetőséget, hogy karbantartási szolgáltatásunk igénybevételével akár évente ellenőrizzük a nyílászáróit.