KÉRJE INGYENES FELMÉRÉSÜNKET!
Tel: 06-70-947-1761
mail: info(kukac)kbbablak.hu

Műanyag ablakcsere

Ablakcsere műanyag nyílászárókra

9 érv, amiért érdemes minket választani:

Tapasztalat:

Tisztában vagunk azzal, hogy elégedett ügyfeleket csak akkor szerezhetünk ha megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkező kollégákkal dolgozunk.Folyamatos képzésekkel biztosítjuk, hogy a felméréstől a beépítésig minden a lehető leggördülékenyebben történjen. Ebben nyújtanak nagy segítséget partnereink, akik a hazai gyártás legkiemelkedőbb szereplői.


Megbízhatóság

Minden garancia csak annyit ér, mint amennyit a kibocsájtója. Nem véletlen, hogy komoly háttérrel rendelkező hazai gyártók termékeit választottuk, melyek sok-sok éven át már bizonyítottak.


Egyedi kiszolgálás

Termékeinket felárak nélkül egyedi méretben gyártjuk, ezáltal minden létező helyzetre kínálunk megoldást. Legyen szó akár ablakról, ajtóról, redőnyől, vagy belső árnyékolóról.


A legjobb ár-érték arány

Kiváló minőségű termékek, a legolcsóbb áron? Tele van a piac az ehhez hasonló ígéretekkel. Ha komolyan belegondolunk finoman fogalmazva is meggondolatlanság ilyet állítani. Hasonló ajánlattal senkit sem tudunk kecsegtetni, egyet viszont bizonyosan kijelenthetünk, hogy a termékeink a megfizethető kategóriába tartoznak és a minőségük jóval magasabb, mint az árszínvonaluk.


Pontos tájékoztatás

A megrendelések minden esetben tartalmazzák a pontos műszaki tartalmat, melyet közösen határozunk meg. A szállítás várható határidejéről előre tájékoztatjuk, a beépítést idejét pedig pontosan egyeztetjük.


Gondosság

A felmérést a lehető legpontosabban végezzük, a szállítás és a beépítés során kollégáink a legnagyobb körültekintéssel járnak el. A bontás során keletkezett sérülések javításáról pedig gyakorlott kőműves csapatunk gondoskodik.


Hulladék elszállítása

A legtöbb esetben a hulladék elszállításról meg szoktak feledkezni, és meglepetésként éri a gyanútlan megrendelőket hogy ezért a szolgáltatásért utólagosan plusz pénzt kell fizetniük. Beépítő kollégáink a munka elvégzése után gondoskodnak a bontott nyílászáról és a törmelék elszállításáról is.


Több, mint ablakcsere...

Nem egyszerűen ablakokat cerélünk, hanem minden megoldásunkkal ahhoz szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a lehető legkényelmesebben érezze magát otthonában.


Rendszeres karbantartás

Tevékenységünk nem ér véget az ablakok leszállításakor. Minden ügyfelünknek biztosítjuk a lehetőséget, hogy karbantartási szolgáltatásunk igénybevételével akár évente ellenőrizzük a nyílászáróit.