KÉRJE INGYENES FELMÉRÉSÜNKET!
Tel: 06-70-947-1761
mail: info(kukac)kbbablak.hu

Műanyag ablakcsere

Ablakcsere műanyag nyílászárókra

  • Rosszul, vagy egyáltalán nem működnek az ablakai?
  • Ha sikerül is kinyitni, csak bonyolult mozdulatsorral lehet becsukni?
  • Elege van az állandó huzatból?
  • Megunta, hogy az utcát kell fűtenie?
  • Nem tudja kizárni az utca zaját?
  • Hetente többször kell a port törölgetnie?

Ha az fentiek legtöbbje igaz Önre, akkor elérkezett az ideje a régi nyílászárók cseréjének.

A megoldás legfontosabb lépései:


Kiválasztani a legmegfelelőbb terméket

Az épületek védelmi szempontból leggyengébb pontja a nyílászáró. Igaz ez nem csak a betörésvédelem, de a hővédelem (hőszigetelés) és a zajvédelem (hangszigetelés) vonatkozásában is. Fenti tények mellett, a nyílászárók funkciójukat tekintve fontos részei egy épületnek nélkülük az Ön otthona sem használható.

Arra törekszünk, hogy az Ön igényeinek figyelembe vételével megtaláljuk azt a megoldást, mely hosszú távon a lehető legjobb eredményt biztosítja. Széles választékunknak köszönhetően a legköltséghatékonyabb megoldásoktól kezdődően a passzív házak szigorú követelményeinek is megfelelő profilokkal állunk rendelkezésére.


Megtalálni a legjobb beépítési módot

A beépítés ablakcsere esetében történhet a régi nyílászáró kibontásával, vagy akár bontás nélkül is. Azt, hogy melyik megoldást javasoljuk, alapvetően meghatározza az épület típusa is. Panel épületek esetében nincs értelme a régi tokokat meghagyni ugyanis bontáskor a falazat nem sérül, az új nyílászárók beépítése után takarólécek segítségével utólagos kőműves munkák nélkül is kiváló eredményt lehet elérni. Tégla építésű épületeknél a régi tok kibontása után beépített új nyílászáró nem takarja el teljesen a régi tok helyét, ezért ilyenkor szükséges elvégezni a falkávák javítását is. Különösen igaz ez pl. a belvárosi jellegű társasházaknál, ahol a jóval szélesebbek a tokok. Az ilyen esetekben lehetőség van a tokbontás nélküli beépítésre is, mely megoldást akkor javasoljuk ha szeretné a lehető legegyszerűbb megoldást választani. Ebben az esetben a már meglévő tokba rögzítjük az új nyílászárókat.


Kikalkulálni a legkedvezőbb árat

Árképzésünk és a beszállítóink kiválasztása során figyelembe vettük a piaci igényeket és ennek megfelelően a minőség rovása nélkül igyekszünk megtalálni a lehető legkedvezőbb árfekvést. A jó minőségű termékek gyártásához nem elegendő a megfelelő alapanyag használata, csak megfelelő szakértelemmel és modern gyártósorokkal lehet kiemelkedő minőségű terméket gyártani. Partnerünknek, a RealTherm-nek köszönhetően a magas színvonalú termékeinket minden eddiginél kedvezőbb - mindenki által elérhető - áron kínáljuk.


Megrendelni a terméket

A megrendelések minden esetben írásban történnek. A megrendelés tartalmazza a pontos műszaki tartalmat melyet az ingyenes helyszíni felmérs alkalmával egyeztetünk. A nyílászárók, redőnyök és egyéb termékek gyártása a megrendelés aláírásakor, és az előleg beérkeztekor kezdődik. A szállítási határidő a megrendelt termékektől függően körülbelül 2-4 hét, mely határidőt feltüntetünk a megrendelőlapon is. Ezt követően a beépítés egy közösen egyeztetett időpoontban történik.


Élvezni az eredményt

Egy kicsit talán előre szaladtunk, mert mielőtt ez bekövetkezik egy kis zajt fogunk csapni az otthonában, illetve némi por is fog keletkezni, de ez sajnos a legtöbb esetben elkerülhetetlen. Arra persze törekszünk, hogy a lehető legkevesebb felfordulást okozzuk, és mielőtt kollégáink elhagyják a helyszínt a törmelékek eltávolításáról is gondoskodunk. Ha mindezen túlvan tényleg elérkezett a pihenés ideje, és megérdemelten élvezheti az új nyílászárói által biztosított komfortérzetet.