KÉRJE INGYENES FELMÉRÉSÜNKET!
Tel: 06-70-947-1761
mail: info(kukac)kbbablak.hu

Műanyag ablakcsere

Ablakcsere műanyag nyílászárókra

Belső árnyékolók


Reluxa

A "Reluxa" az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. A legújabb ISOLINE típuús reluxa modern kinézető tokszerkezetével tökéletesen illeszkedik az ablakhoz.

Szalagfüggöny

A szalagfüggönyök színei a lakás vagy iroda hangulatát alakítják, változtatják. A különféle színvilágú, mintázatú és anyagú textíliákon átszűrődő fény szinte minden napszakban más hangulatot varázsol a belső terekbe, amelyek az árnyékolás mellett nemcsak védenek a betekintéstől és a nap káros sugaraitól, de fontos szerepük van a belső terek egységes színvilágának kialakításánál is.

Roletta

A világon szinte az egyik legősíbb árnyékoló. A hagyományos rugós rendszeren kívül manapság már gyöngy húzású, illetve motoros változatban is rendelhető. Az impregnált textíliából készült vászon, fényáteresztő és fényzáró tulajdonsággal rendelkezik, reflexiós változata eredményesen alkalmazható a nagyon erős napsugárzásnak kitett ablakok belső árnyékolására is.

Sávroló

A textilek felületén sötétítő és fényáteresztő csíkok váltják egy- mást, így a két egymást követő sáv segítségével szabályoz- hatjuk a beáramló fény mennyiségét és az átláthatóságot. Ha kedvünk tartja, akár teljesen betekerhetjük a textilt a tok- ba. A sávroló tökéletes megoldás lakások, irodák, közintézmé- nyek praktikus és esztétikus belső árnyékolására.

Pliszé ablakárnyékoló

A "Lapliss" fantázianevű, plisszé rendszerű textil árnyékoló, bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró. Esztétikai megjelenése, praktikus és könnyű kezelhetősége, egyszerű telepítése méltán teszi ügyfélbarát termékké. Az eddig megszokott belső árnyékolók (reluxák, roletták) rögzítése mindig csavarok alkalmazásával történt, ám az új árnyékoló rendszerünk nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a nyílászárók felületének megfúrását. Ennek oka, hogy a „Lapliss” árnyékolók univerzális konzolok segítségével telepíthetők a nyílászáró üvegfelületére, vagy a nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá. A rögzítő konzolok a felszerelés után nem látszanak, így tovább növelik a termék esztétikai megjelenését.